Betongentreprenør

Har du behov for å få utført forskaling og betongsarbeider?

Lekven Bygg & Eiendom Bilde

Betøngentreprenør i Os

Lekven Bygg og Eiendom AS utfører forskaling og betongarbeider i Os og omeng 3 mil sør for Bergen. Vi innehar høy kompetanse og solid erfaring innen forskaling og betongarbeider.

Vi er godkjent for ansvarsrett for utførende i tiltaksklasse 1 for betongarbeider. Lekven Bygg og Eiendom bistår deg med prosjektering og søknader i forhold til ditt prosjekt. Et godt samarbeid med alle typer entreprenører og konsulenter gjør at vi kan levere en totalentreprise. Som kunde har du alltid én serviceinnstilt person å forholde deg til, under hele byggeperioden.

Betongarbeider

Lekven Bygg og Eiendom utfører alt innen betongarbeider. Grunnmurer, ringmurer, støttemurer, boliggulv og garasjeanlegg er noe av det vi har jobbet mye med, men vi tar på oss alle typer oppdrag innenfor betongfaget. Vi har utstyret og kompetansen for at ditt prosjekt skal bli en realitet. Har du en utfordring til oss så er det bare å ringe Tore Lekven på 908 37 766 eller bruke vårt kontaktskjema.

Høy kompetanse og lang erfaring

Vi leverer alltid kvalitet og det viktigste for oss er fornøyde kunder. Forskaling og armering må være av topp kvalitet for at konstruksjonene vi leverer skal ha god varighet. Lekven Bygg og Eiendom arbeider etter de høyeste standardene i faget.

Kontaktinformasjon

Lekven Bygg & Eiendom AS
​Besøksadresse
Nilsavegen 15
5209 Os
TLF: 908 37 766